De vele voordelen van hydrohome groenmeubelen met hydrocultuur

Sfeervol wonen

Planten zijn even uniek als mensen. Niet één is gelijk aan de ander. Planten vragen om een scherp oog voor hun bijzondere karakter. Ze vergen aandacht, smaak en kundigheid om op de juiste plaats te kunnen gedijen. Kamerplanten vragen een weloverwogen plaats in het interieur. Een plek waar ze kunnen zorgen voor sfeer en harmonie.

Gebruiksgemak

Een groenmeubel is een aanschaf voor de langere termijn. U heeft er gegarandeerd jaren plezier van. Die duurzaamheid is te danken aan het verzorgingssysteem dat we voor de groenmeubels hebben ontwikkeld. Kern daarvan is dat de planten op hydrocultuur zijn gekweekt en dat ze voorzien zijn van een watermeter waarmee ze zelf aangeven wanneer ze water nodig hebben.

Deze meter zorgt er tevens voor dat u nooit te veel of te weinig water geeft. Vernuftig, eenvoudig en doeltreffend.

Stressverlagend

Met juiste groenmeubels om zich heen voelt de mens zich gewoon lekkerder. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit meerdere malen duidelijk aangetoond.

Nieuwste trends

Net als het interieur zelf is een groenmeubel onderhevig aan trend-ontwikkelingen. Het hydrohome concept is gebaseerd op het idee dat ook planten en potten op een passende manier dienen aan te sluiten bij de tijdgeest, de mode, het actuele levensgevoel. Dat geldt voor de planten én voor de potten. Ook potten hebben een eigen uitstraling, een eigen betekenis in uw interieur. Hydrohome kent vrijwel geen beperkingen bij de keuze. Potten zijn er in hout, staal, aardewerk, kunststof, textiel in vele maten en soorten. Ieder met een eigen vorm van expressie. U kunt ervan op aan dat onze innovaties en smaakvoorstellen steeds nauw aansluiten aan de nieuwste trends.